Maj 2022 Månadsuppdatering

Volatiliteten på marknaden har fortsatt under månaden och den amerikanska marknaden har vid ett tillfälle fallit 8 veckor i rad. Vi har inte sett detta sedan 1932, trots det verkar det som att tekniken verkligen fick tillbaka lite förtroende efter Salesforce-resultaten. Salesforces siffror var bra, kommentarer från ledningen om kundens avsikter att fortsätta att investera i teknik under de osäkra tider vi befinner oss i gav oss förtroende. Utöver det rapporterade flera mindre teknikföretag som MongoDB och Okta sunda siffror.

Sista etappen ner på marknaden har drivits av svagare försäljning från e-handelsaktörer och högre kostnader för tegel och murbruk. Vi kan nu hitta flera intressanta värderingsfall över teknik även med hänsyn till en svagare ekonomisk utveckling.

Läs mer på GP Bullhound, Finserve Global Esports Fund – Premium (fundpeak.com)

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

Mer att upptäcka

Inge Heydorn

April 2022 Månadsuppdatering

Den goda nyheten är att tekniken fortsätter att leverera starka resultat under första kvartalet och att marknaden blir mer förlåtande mot svaghet.

Inge Heydorn

Februari 2022 Månadsuppdatering

Volatiliteten fortsätter på marknaden och rapporteringssäsongen har varit stark för teknik, särskilt mjukvara. Vi har dock sett svagheter inom sociala medieplattformar samt

Inge Heydorn

November 2021: Volatiliteten ökar dramatiskt

Volatiliteten i marknaden har ökat dramatiskt under hösten och ytterligare tilltagit de senaste veckorna. Federal Reserves kommentarer runt högre räntor framöver tillsammans